Over Ons

We love to create your wish..

Wij brengen jouw wens uit. Samen met jou maken wij er een mooie trouwdag van. 

OVER WEDDINGWISH

A couple that loves to create your Wish!

WeddingWish is een familiebedrijf, gevestigd in Almere, dat begon met het verzorgen van unieke decoraties op diverse evenementen in India. Nu hebben wij al een aantal jaar ervaring in het decoreren van evenementen in Nederland, Belgiē en Duitsland, Als man en vrouw werken wij samen en streven wij ernaar dat jouw wensen uitkomen.

Ons doel is om unieke concepten voor elk event zoals bruiloften, verjaardagen, henna feesten, recepties, geboortefeesten en alle overige evenementen, te creëren. Wij staan voor creativiteit, uitstraling, inspiratie en de beleving. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes en creëren daar een op maat gemaakt concept omheen. Zo willen wij ook jou blijven inspireren.
In de voorbereidingen sta jij als klant centraal. Wij als weddingplanners denken graag met jou mee, om ervoor te zorgen dat jouw dag een unieke beleving wordt. Je kunt kiezen uit standaard producten en diensten zoals event decoratie, trouwdecoratie, mandaps (ook wel maroh genoemd), bediening en service, trouwkaarten en accessoires. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het goede adres.

Wij staan met WeddingWish geregeld op diverse beurzen. Houd onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten om op de hoogte te zijn, op welke beurs je ons binnenkort kunt komen bezoeken. En maak dan natuurlijk ook gebruik van onze beursacties!

LOCATIE

WeddingWish is centraal gelegen en je kunt ons vinden in Almere.
ALLES OP MAAT

WeddingWish biedt unieke producten en diensten aan op maat voor iedere gelegenheid.
TOTAAL CONCEPT

WeddingWish biedt totale concepten aan waarbij je diverse producten en diensten kunt combineren.
AANBIEDINGEN

WeddingWish heeft regelmatig leuke aanbiedingen en acties lopen.

Wil je meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons

Adres

Bolderweg 48D
1332 AW Almere
Alleen op afspraak

Contact

0645249759
0648204436
info@weddingwish.nl

Get In Touch